Get Adobe Flash player

Bedrijf

Ariel nv staat voor begeesterd schoonmaken. We zijn dan ook een schoonmaakbedrijf dat de passie voor het vak voortdurend met zich meedraagt. En dat al 30 jaar lang. Eerst als CH Cleaning Services, nu als Ariel nv, wat onze bezieling voor kwalitatieve schoonmaak perfect weerspiegelt. Wij delen deze passie met heel Vlaanderen en Brussel. Om dat vlot te laten verlopen, werken we vanuit twee strategisch gelegen servicecentra. Eentje in Massenhoven en één in Gent.

De expressie van ons prana

Wat betekent onze liefde voor schoonmaak nu voor u? Uiteraard staat kwaliteit centraal. We streven steeds naar een onberispelijk resultaat. Dat is alleen mogelijk na een grondige studie van uw project en de juiste keuze van middelen en mensen. Door ons uitgebreid en opgeleid team garanderen we u daarbij continuïteit én snelheid. Ariel nv stelt zich daarnaast flexibel op en beschikt over een grote capaciteit aan middelen. Dat maakt dat we kort op de bal spelen. Natuurlijk hebben we ook speciale aandacht voor veiligheid en milieu.

Gegroeid door bezieling en innovatie

Dat wij onze dienstverlening telkens weer willen verbeteren, is blijkbaar niet zonder gevolg gebleven. In geen tijd is Ariel nv uitgegroeid tot een belangrijke onderneming in de sector. Vooral tijdens de laatste jaren konden wij terugkijken op groeicijfers die sterk boven het sectorgemiddelde liggen.

In 2010 kreeg Ariel de Excellente Onderneming Award voor het arrondissement Turnhout. Hiermee werden onze continue innovaties op het vlak van productontwikkeling, productieprocessen, marketing en HR beloond.
Excellente Onderneming