Get Adobe Flash player

Kwaliteit

Onbezoedelde kwaliteit wordt beloond. Wij behaalden de Europese norm NBN EN: ISO-9001. Dit is dé internationale referentienorm voor een hoogwaardig kwaliteitsmanagementsysteem.

Wat betekent dit nu voor u? Dat u in de eerste plaats zeker bent van een betere kwaliteit. Waarom? Omdat wij elk aspect van onze diensten vastleggen in procedures die we daarna systematisch en periodiek beoordelen. 
Daarnaast kunt u rekenen op een gestructureerde aanpak. Wij maken er namelijk een punt van om gemaakte afspraken na te komen.
De slotsom: een optimale prijs-kwaliteitverhouding én meer zekerheid.

Ariel nv, toegewijd aan veiligheid

Daarom kregen wij het VCA-certificaat. Dit certificaat VeiligheidsChecklist Aannemers benadrukt de cruciale rol van veiligheid in ons bedrijf. Al onze medewerkers, op werven met verhoogd risico of op verzoek van de opdrachtgever, werken volgens de principes van het VCA-handboek.

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn belangrijk voor ons. Wij staan er dan ook op dat iedereen ons actief en dynamisch beleid hierover correct toepast. We besteden daarom extra aandacht aan preventie en sensibilisering. Maar daar stopt het zeker niet. Ariel nv streeft voortdurend naar verbetering van haar veiligheidssysteem.

Ariel nv, trouw aan haar oorsprong

Als symbool voor water en natuur wil Ariel nv een voorbeeld zijn voor rationele milieuzorg. We streven naar een effectieve integratie van milieuzorg in ons bedrijf. Hoe? In de eerste plaats zien we toe op verstandig energie- en watergebruik. Daarnaast matigen we het verpakkingsafval en reduceren we alle afvalstromen. Uiteraard beperken of vermijden we ook lucht-, water- en 
bodemverontreiniging, en lawaai- en geurhinder.